Consultes Online

Tenim moltes respostes a les vostres preguntes

Una atenció veterinària adequada és essencial per a la salut de les mascotes. La majoria de les llars reben atenció veterinària regular, al voltant del 73% dels propietaris porten de visita a les seves mascotes un cop a l'any com a mínim.

Però, què passa quan les visites veterinàries presencials no són una opció ideal? En aquest cas, les visites virtuals al veterinari, també conegudes com a cites de telemedicina o visita en línia, us poden ajudar a mantenir la vostra mascota sana sense sortir de la porta.

Beneficis de les visites virtuals

Les visites virtuals ofereixen molts avantatges per a la teva mascota.

Comoditat: una visita al veterinari virtual us permet connectar amb el vostre veterinari des de la comoditat de casa vostra. No cal que condueixis a una cita, busqueu aparcament o espereu a la sala d'espera. Sobretot si vius lluny d'una clínica veterinària o tens una mobilitat limitada, les cites virtuals ofereixen una valuosa comoditat i estalvi de temps.

Salut i seguretat: participar en una visita veterinària virtual ajuda a protegir la vostra salut. Per moltes precaucions que prenem a la clínica per a mantenir la salut de tothom, la millor manera d'evitar la transmissió de les malalties és visitar al veterinari virtualment.

Baix estrès: algunes mascotes s'estressen quan tenen cites amb el veterinari. Esperar a la sala d'espera amb altres animals els pot posar nerviosos, el maneig de persones desconegudes els pot provocar ansietat i fins i tot anar al cotxe provoca estrès per a algunes mascotes. De vegades, les visites a l'oficina són necessàries, però sovint una cita virtual ajuda que la teva mascota estigui més còmoda mantenint-la en un entorn familiar.

Atenció de qualitat: en una visita virtual, rebràs el mateix nivell d'atenció de qualitat que esperaries d'una cita amb un veterinari a la clínica. El vostre veterinari pot fer preguntes rutinàries de salut i podeu discutir qualsevol símptoma que hàgiu observat, fins i tot pot examinar la vostra mascota mitjançant el canal de vídeo. Si necessita un nou medicament o continuar amb el mateix, el teu veterinari li pot prescriure al final de la visita.

Procés de visita virtual

A la Clínica Veterinària Santi Ribell, realitzem les nostres cites de medecina en línia mitjançant WhatsApp o mail. És ràpid i fàcil.

Amb la visita en línia, et farem preguntes sobre l'historial de salut recent de la teva mascota i sobre els canvis que hagis considerat en la salut o el comportament.

Al final de la visita virtual, et podrem receptar els medicaments necessaris. En la majoria dels casos, ja estarà tot acabat. En alguns casos, si la vostra mascota necessita una exploració addicional, podem demanar-vos que vingueu a una visita a la clínica o us podem referir a un centre que creiem us donaran el millor servei per a la patologia diagnosticada.

Per experimentar els beneficis de l'ajuda virtual veterinària, poseu-vos en contacte amb la Visita en línia. Sabem que les mascotes són més que animals: formen part de la família.

Veiem molts tipus d'animals de companyia: gossos, gats i exòtics, i oferim diversos serveis virtuals i d'oficina per mantenir la teva mascota sana i feliç.

Podeu preguntar el que vulgeu sobre qualsevol tema. Hi ha diferents tarifes segons el temps de resposta i també oferim un servei gratuït sense compromís de temps de resposta. L'horari ON LINE és de dilluns a divendres en horari diürn i el temps de resposta contabilitazarà després del pagament acordat per mail o WhatsApp.

EXEMPLES DE CONSULTES ON LINE PER A PREOCUPACIONS COMUNS:

-Prescripció de dietes

-Preguntes i problemes de comportament (Etologia)

-Preguntes per un nou gosset o gatet

-Control de pes

-Visites de seguiment o de segona opinió

-Diarrea aguda o crònica

-Problemes de pell : erupcions, llepades, irritacions lleus

-Vòmits crònics

-Infeccions cròniques de l'orella

Camps obligatoris.
Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia Next Generation EU